Comptem amb professionals especialitzats en diferents àmbits sanitaris i educatius per portar a terme les nostres propostes: formacions acreditades, xerrades, tallers pràctics, campanyes d’educació sanitària etc.

En la recerca continua dels aspectes formatius que poden millorar els coneixements i habilitats dels tècnics auxiliars d’infermeria, cuidadors i professionals sanitaris, els nostres programes s’adapten a les necessitats de cada centre i institució, per oferir accions que augmentin la professionalitat, la qualitat en les cures i la qualitat de vida de les persones assistides.

Els cursos reconeguts, acreditats i associats al logotip del CCFCPS (Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries) i la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut, són baremables en borses de treball i oposicions amb efecte en tot el territori nacional. ACTUALMENT ELS NOSTRES CURSOS ESTAN EN PROCÉS D’ACREDITACIÓ. INFORMAREM A LA WEB QUAN L’ACREDITACIÓ ESTIGUI ACTIVA.

Els cursos es poden seguir segons tres modalitats formatives:

Els nostres professionals es desplacen a les entitats que ho requereixin i de forma directa i personalitzada acorden i posteriorment realitzen l’acció formativa a la mateixa empresa o entitat.

Tots els cursos i accions formatives d’Acció Salut s’adapten a la modalitat a distància. Les persones interesades poden començar la formació des de qualsevol punt de l’estat en el moment que ho desitgin un cop s’ha formalitzat l’inscripció i s’ha rebut el material i les indicacions per treballar-ho segons la metodologia concreta de cada curs.

L’acció formativa s’inicia amb una xerrada presencial introductòria on els participants reben el material i les indicacions per l’aprofitament del curs, posteriorment treballen en la modalitat a distància en contingut del mateix. En una segona sesió presencial els participants revisen el material treballat, amplien continguts i es conclou el curs.

Curs d'atenció i cures en la demència senil i l'Alzheimer

Curs d’atenció i cures en la demència senil i l’Alzheimer

58 hores | 75 €

A distància

Més informació

Matricula oberta tot l’any

Curs d'Auxiliar d’Infermeria Maternoinfantil

Curs d’atenció i cures d’infermeria maternoinfantil

65,5 hores | 75 €
A distància

Més informació  

Matrícula oberta tot l’any

Curs d' Auxiliar d’Infermeria en Psiquiatria

Curs d’atenció i cures d’infermeria en psiquiatria

59 hores | 75 €
A distància

Més informació

Matricula oberta tot l’any

Cursos a distància manipulador d'aliments

Cursos a distància manipulador d’aliments

8 hores | 35 €
A distància o presencial

Formació regulada UE i BOE

Més informació

Matrícula oberta tot l’any